Φωτάκης Βασίλης

Φωτάκης Βασίλης

Ο Φωτάκης Φ. Βασίλης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Λεπενού. Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Χρύσα Βακράκου και έχουν δύο γιούς.

Σπούδασε Οικονομικά (Ελεγκτική Λογιστική) και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δημόσιοι Οργανισμοί). Διαθέτει τίτλο Μεταπτυχιακών σπουδών (MSc) στη Διοίκηση Οργανισμών και Τουριστικών Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακή εξειδίκευση Εκπαίδευσης ενηλίκων (ΕΚΠΑ) στην επαγγελματική κατάρτιση και δια βίου μάθηση. Είναι εξειδικευμένος στην Τεχνική Διαπραγματεύσεων, στη Διαχείριση Κρίσεων και στο Coaching & Mentoring για στελέχη επιχειρήσεων.

Είναι συνεργάτης-Συντονιστής στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) ΘΕΜΕΛΙΟ και Πιστοποιημένος εισηγητής του ΕΟΠΠΕΠ και του ΟΑΕΔ σε προγράμματα ΛΑΕΚ. Από το 2001 εργάστηκε στον ΕΛΚΕ του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ενώ από το 2006 στην Διεύθυνση Οικονομικού-Διοικητικού.

Από το 2014 εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος στην εταιρεία 365 Tax & Business Consulting και συγχρόνως από το 2003 έως σήμερα σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά-φορολογικά θέματα, αναλαμβάνοντας επενδυτικά/επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ και οικονομοτεχνικές μελέτες.

Διετέλεσε σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας στην εταιρεία “Flash Media Group” και σήμερα στην “Media TIMES”.

Αρθρογραφεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ημερήσιο, περιοδικό και ηλεκτρονικό Τύπο.

Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις” του Γιώργου Παπαναστασίου και στη συνέχεια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Υπήρξε Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.Α. Αγρινίου, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου Α.Ε (ΟΤΑ) και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Το 2018 με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *