ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΗ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, ενώ έλκω την καταγωγή μου από την Σκουτερά Αγρινίου. Έζησα στη Γερμανία, όπου δραστηριοποιήθηκα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις παραδοσιακών ζυμαρικών «Aggeli Fine Foods». Επέστρεψα στο Αγρίνιο όπου και ζω μόνιμα. Εργάστηκα ως διοικητική υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και ακολούθως στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο του εμπορίου. Είμαι φοιτήτρια Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών, ελεύθερη επαγγελματίας και πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο κόρες.

Ήμουν υποψήφια βουλευτής με το «Ποτάμι» στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, εξελέγην στη ΜΕΣΥΑ (αντίστοιχο όργανο της ΚΕ άλλων κομμάτων) και Γραμματέας της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας.
Παραιτήθηκα από ” το Ποτάμι διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση μου από τους χειρισμούς του κινήματος στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Με την πεποίθηση ότι η Ελλάδα χρειάζεται «πολιτικούς – ανθρώπους» θέλω να συνεχίσω να προσφέρω, με όλες τις δυνάμεις και την ενέργεια μου, στην πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις». Βάζω την υπογραφή μου και παραμένω στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την προώθηση των σημαντικών έργων του Δήμου Αγρινίου.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

ΜΑΙΡΗ ΚΙΤΣΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΙΤΣΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ