ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ

Η υποψηφιότητα μου για τον ρόλο του τοπικού συμβούλου στο Αγρίνιο είναι μια ευκαιρία που αναμένω με ανυπομονησία και δέσμευση. Γεννημένος το 1982 στο Αγρίνιο και με καταγωγή από την Σπολάιτα,την όμορφη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, αισθάνομαι βαθιά ριζωμένος στην τοπική μας κουλτούρα και ιστορία. Η αγάπη μου για αυτήν την πόλη και η επιθυμία μου να συμβάλω στην ανάπτυξή της είναι αδιαμφισβήτητη.

Η επαγγελματική μου πορεία στον χώρο της εστίασης διαμόρφωσε την αντίληψή μου για τη σημασία της καλής διοίκησης και της ποιότητας υπηρεσιών. Αυτή η εμπειρία με έμαθε να ακούω τις ανάγκες των ανθρώπων και να προσπαθώ να τις ικανοποιήσω. Αυτές οι ικανότητες και η προσήλωσή μου στην αρχή της βελτίωσης μπορούν να συμβάλουν στην πρόοδο του Αγρινίου.

Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, είμαι γνωστός για την κοινωνική μου δράση. Έχω αναλάβει πρωτοβουλίες για την προώθηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την υποστήριξη των κοινωνικών αναγκών. Το ενδιαφέρον μου για τα θέματα της πόλης μας είναι βαθιά και διαρκές.

Υποστηρίζω πλήρως τον συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» και μαζί με τον Γιώργο Παπαναστασίου, μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο δυναμικού Αγρινίου. Η υποστήριξή σας είναι κρίσιμη για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Επιλέξτε να στηρίξετε το μέλλον του Αγρινίου, επιλέξετε την πρόοδο – ψηφίστε με για μια ανανεωμένη και ακόμα πιο ευημερούσα πόλη μας.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

ΒΛΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΒΛΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ