ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ονομάζομαι Θανάσης Σάββας, γεννήθηκα το 1963 στο Αγρίνιο όπου και μεγάλωσα. Υπηρέτησα επί σειρά ετών σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ με γνώμονα πάντοτε την προστασία και τα συμφέροντα του πολίτη. Τα περισσότερα χρόνια επέλεξα να υπηρετήσω στο Αγρίνιο,τόπο που πραγματικά αγαπώ. Παράλληλα με την υπηρεσία μου στην αστυνομία ήμουν μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε σχολεία όπως επίσης και αντιπρόεδρος στην ένωση γονέων και κηδεμόνων του δήμου Αγρινίου.

Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό συγκεκριμένα διετέλεσα μέλος διοικητικών συμβουλίων τοπικών σωματείων που διακρίθηκαν σε υψηλό επίπεδο με συμμετοχές σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών στα τμήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης με πολλαπλά οφέλη τόσο για τη νεολαία όσο και για την οικονομική ζωή της πόλης μας. Επιπρόσθετα διετέλεσα επί μακρόν ενεργό μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΕ ένωσης σωματείων πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας.

Η ακλόνητη πίστη μου στην αξία της κοινωνικής προσφοράς παραμένει αμείωτη και ιδιαίτερα σε νευρολογικούς τομείς όπως ο αθλητισμός και η ποιότητα ζωής των επερχόμενων γενεών. Η διαχρονική μου ενασχόληση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο πολίτης καθώς και η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα με έκαναν να δεχτώ με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση του δημάρχου μας Γεωργίου Παπαναστασίου και να θέσω την υποψηφιότητά μου όπως και το 2019 στο τοπικό διαμέρισμα Αγρινίου αποφασισμένος να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των πολιτών του δήμου Αγρινίου.

Με αίσθημα ευθύνης,σοβαρότητας,εντιμότητας και εργατικότητας ζητώ ταπεινά τη στήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η ψήφος σας θα είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

ΦΩΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΩΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΑΣΟΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΤΑΣΟΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ