ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)

ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο. Γονείς μου είναι ο γεωπόνος Ζαχαρίας Σκορδόπουλος και η αείμνηστη Συμβολαιογράφος Αγρινίου Λούλυ Μπέκιου – Σκορδοπούλου. Τελείωσα το Λύκειο «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» στο Αγρίνιο και σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, όπου έλαβα το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού καθώς και το Μεταπτυχιακό μου με τίτλο «Σχεδιασμός Δομικών Έργων και Περιβάλλον».

Είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε. και έχω τιμηθεί τρεις φορές με την ψήφο τους από τους συναδέλφους Μηχανικούς της Αιτωλοακαρνανίας διατελώντας Γεν. Γραμματέας της Διοικούσας καθώς και Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα διατηρώ Τεχνικό Γραφείο με την συνάδελφο σύζυγό μου στο Αγρίνιο και είμαστε γονείς ενός αγοριού.

Το 2014 και το 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με την Παρούσα Δημοτική Αρχή και Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαναστασίου. Από το 2014 έως το 2019 κατείχα το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου και από το 2019 έως και σήμερα κατέχω το αξίωμα του Αντιδημάρχου Αγρινίου καθώς και του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγρινίου.

Περισσότεροι Υποψήφιοι

ΒΛΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΒΛΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΣΑΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΣΑΒΑΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΚΟΥΡΛΙΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΚΟΥΡΛΙΑ